Het is van belang dat u zich aan de volgende regels houd bij het samen stellen en inzenden van verslagen. Dit versneld en vereenvoudigt het werk voor het plaatsen van een verslag. Het kan mogelijk voor u ook een aardige hulp zijn bij het maken van een verslag. Een verslag maken is nu eenmaal voor de één heel simpel en voor de ander een crime. Alvast bedankt voor uw geduld en medewerking, met vriendelijke groet Mark Puijk webmaster@robsvisserij.nl Voor meer informatie of vragen, opmerkingen en/of hulp kunt u mailen naar Mark Puijk.

 

* Foto's simpel hernoemen naar 001.jpg 002.jpg 003.jpg enz.

* Het bestand formaat is altijd jpg

* Foto's als bijlagen in de e-mail verzenden zip en rar hebben geen nut, daar jpg namelijk al een gecomprimeerd bestand is. De files kunnen hier door mogelijk zelfs groter worden. De meeste e-mail programma's kunnen meerdere bijlagen tegelijk verzenden.

* Om verstopte mailboxen te voorkomen geen overvloedige hoeveelheid aan foto's mee sturen die niet in de tekst voor komen. Dit voorkomt echt veel ergernis!!

* Zeker geen films versturen die worden niet geplaatst, bij uitzondering kan er op special verzoek een link vermeld worden, dit in overleg met Rob zelf.

* Het beste is gewoon van elke dag een goede foto uitzoeken die uw tekst van die dag mooi ondersteunt. Een keer geen foto is echt niet erg.

* Uw verhaal altijd in txt formaat verzenden, alle tekst verwerking programma's ondersteunen dit!! Dus onopgemaakt!!

* Controleer uw verhaal op spelfouten en grammatica en lees het nog eens door, herhaal dit een paar dagen later weer, misschien bent u wel iets interessants vergeten te vermelden nadat u het geschreven heeft. Laat bijvoorbeeld uw vismaten het eerst lezen.

* Het is belangrijk dat u in uw verhaal aangeeft waar u uw foto's wilt hebben, de foto's illustreren immers wat u verteld, zie hier onder voor het voorbeeld.


Uw tekst titel bla bla bla datum

Datum
Lange trip aankomst blabla
bla bla vissen lekker enz etc eerste
dag uitstekend weer bla bla.

001.jpg

Datum
Wij gaan vandaag weer bla bla vissen slecht weer bla bla
Bla bla mooie vis.

002.jpg

Datum
Bla bla vandaag later gaan vissen bla bla i.v.m bla bla
Goede vangsten gehad vooral bij bla bla bla
Leuke tip is daar bla bla

003.jpg

Tot slot bla bla bla enz etc volgende keer zeker weer bla bla

email bla bla

Nog even de laatste foto ter afsluiting.

004.jpg

Terug naar de start.Home